Hjemmesider og webdesign

Vi tilbyder webdesign og hjemmesider i alle former og afskygninger, og lige efter kundens ønsker. Vi kan lave simple online visitkort, såvel som større komplicerede hjemmesider med mødebooking, chat, videokonference og meget andet.

CMS og unikke hjemmesider samt webdesign

Vi arbejder i mange forskellige CMS (Content Management System)-systemer, heriblandt WordPress, Joomla, Umbraco, Concrete5 samt mange andre – så har du en præference, kan vi levere i dén – ellers kan vi anbefale netop dét CMS, der passer bedst til netop dine behov. Vi leverer ligeledes et helt unikt webdesign til din specifikke løsning, således din virksomhed får den bedst mulige online præsentation.

Drupal          Joomla          Wordpress

Tjeknikken.dk er baseret på WordPress, hvilket som udgangspunkt er det CMS vi vil anbefale private og mindre virksomheder. Det er et Open Source-system, hvilket betyder at grundstenene bag systemet er gratis. Således er de eneste udgifter der skal tænkes på, opsætning, design og webhotel. WordPress er ligeledes umådeligt populært, og der findes derfor et utal af diverse tilføjelser til systemet, hvoraf hovedparten er enten gratis eller meget billige – men stadig af god kvalitet.

Til større virksomheder anbefaler vi Concrete5 eller Umbraco, da det er et mere helstøbt produkt, og hvor der fra udgivernes side tilbydes en enestående mængde udvidelser, der er af exceptionel god kvalitet. Concrete5 og Umbraco koster begge i sig selv alene et beløb i anskaffelse, og må derfor siges at være målrettet mod mere etablerede og større virksomheder.

Umbraco fåes i en gratis Open Source-udgave, men denne udgave er i alt for hård konkurrence af WordPress, som vi mener er det absolut bedste Open Source-CMS derude.

Uanset hvad, er én ting helt sikker: Det rette CMS for dig og din virksomhed findes derude – og vi er klar til, i samarbejde med dig og Jer, at finde det!

  • Læs mere om WordPress her (udgående link – engelsk)
  • Læs mere om Umbraco her (udgående link – engelsk)
  • Læs mere om Concrete5 her (udgående link – engelsk)
  • Læs mere om Joomla! her (udgående link – engelsk)