Backup

Vi tilbyder backupløsninger af enhver art. Vi kan opstille lokal backup hos kunden, eller vi kan tilbyde at hoste en backupløsning i sikre omgivelser, hvor jeres data altid er velbeskyttede. Som den ultimative sikkerhed tilbyder vi ligeledes at have en ekstra backup ude “i skyen”, således vi har en backup liggende hos os, samt hos en ekstern udbyder i udlandet.

Alle backupløsninger fra Medium og op ligger på jeres egen server hos os – det vil sige I ikke deler hardware med nogen. Small-løsningen indebærer en delt server, men med jeres egen harddisk – der er naturligvis ingen andre end jer der har adgang til jeres data.

Vi benytter udelukkende kvalitetsservere fra producenten QNAP (herunder afbilledet et produkt fra deres high-end VioStor-serie), og harddiske fra Western Digital, produceret specifikt til brug i backupløsninger.

Den mest sikre backup

Som ekstra sikkerhed benytter vi altid som minimum RAID 1, der betyder at der reelt ligger 2 identiske kopier lokalt – på 2 separate harddiske, således at skulle den ene harddisk gå ned, vil der altid være en ekstra kopi, der stadig fungerer fuldt ud. Dette gør, at selv om den ene harddisk går ned, vil I ikke bemærke det – ingen afbrud i jeres service, og vi skifter den defekte harddisk indenfor 24 timer, således I hurtigst muligt står med maksimal sikkerhed igen.

Ønsker man yderligere sikkerhed, kan vi også levere dette – kontakt os for at få udarbejdet et tilbud!

 

Qnap backup server