Services

Reparation af PC’er og bærbare PC’er

Hvis din PC ikke fungerer længere, kan vi give et tilbud på at få den på benene igen. Vi kan også give tilbud på skift af skærm i en bærbar PC, hvis den har lidt overlast ved skade eller lign. I de fleste tilfælde kan det godt betale sig at få lavet. Som udgangspunkt kan de fleste bærbare PC’er få skiftet skærm for 1000-1500 kr. inkl. moms. Skulle det mod forventning ikke kunne betale sig, kan vi give et tilbud på at få alle dine gamle data ud fra computeren, eventuelt på en tilkøbt ekstern harddisk, eller på DVD’er.

Har din PC softwareproblemer, kan vi også hjælpe dig med dette. Vi tilbyder formattering og geninstallering af dit software til en særdeles lav pris. Vi kan også opgradere dit operativsystem, f.eks. fra Windows 7 til Windows 8, hvis du ønsker dette. Ligeledes kan vi nedgradere fra Windows 8 for dig, hvis du føler dig mere tilpas med Windows 7 – eller hvis der findes drivere dertil, kan vi også nedgradere til Windows XP!

Er problemet relateret til virus, spy- eller malware, kan vi også rense din PC, således du kan undgå et større arbejde med at tømme PC’en, for efterfølgende at “køre den op forfra”.