Om os

Virksomheden generelt

Virksomheden er etableret i 2012 og med en solid, faglig og bred baggrund, danner vi en virksomhed der ser på verden med målrettede øjne. Vores opgave er at gøre alt hvad vi kan for at levere den mest tilfredsstillende samt bedste løsning til vore kunder.

Baggrunden for springet ud i det selvstændige består primært i tidligere ansættelser, hvor ejeren har følt, at han ikke havde de rigtige værktøjer tilgængelige, for at levere den bedst mulige service for kunden. Dette er derfor mundet ud i beslutningen om at være selvstændig, hvor han selv har alle muligheder for at levere den helt rigtige service.

Vi henvender os primært til mindre virksomheder og private.

Vores erfaring og kompetencer

Vi har deltaget i seminarer for bl.a. e-conomic og Digitalt MotorRegister, og har derfor muligheden for at tilbyde din virksomhed vikararbejde indenfor disse. Skulle du have interesse i andet vikararbejde, kontakt os endelig.

Vi har ligeledes erfaring med en lang række CMS-systemer samt Webshops. Vi er særligt erfarne indenfor Joomla, Drupal, OsCommerce, Prestashop samt DanDomain. Intet CMS og ingen Webshop er os fremmed.

Vi har naturligvis også solid erfaring med og viden om PHP og ASP .net samt tilhørende databaser som MySQL og Access. Ligeledes er vi i færd med at blive særligt uddannede indenfor HTML5, der er fremtidens standard.

Rigtig meget af vores viden og erfaring kommer fra hands-on erfaring med systemer og teknologier, og vi kan derfor bryste os af ikke blot at have teoretisk, men også solid praktisk viden herom. Den bedste viden kommer trods alt fra at have haft “beskidte hænder”.

Vi videreuddanner os løbende indenfor de nyeste teknologier og systemer, således vi altid er fuldt ud konkurrencedygtige og kompetente indenfor nutidens og fremtidens relevante teknologier, ligesom vi også har stor kompetence indenfor ældre systemer. Dette er en fordel for virksomheder der pga. f.eks. specialmaskiner er nødsaget til at køre med ældre hard- og software, hvor mange konsulentvirksomheder har valgt at komme videre, og derfor har efterladt disse kunder.

Virksomheden er partnere med en del større og særdeles interessante virksomheder, heriblandt Lenovo, HP samt D-Link, og har herigennem tilegnet os nogle certificeringer, der gør os ekstra velegnede til at rådgive om og yde support til disse produkter.