SSD: Nyt liv til din PC

SSD – et fornuftigt valg

Mange computerejere beklager sig over problemer med hastigheden og den generelle oplevelse af PC’ens tempo. Man kan opgradere CPU og RAM i ét væk, men det absolut mest effektive boost man kan give sin PC, er at opgradere til en SSD.

Den nye teknologi er i bund og grund en solid RAM-kolds man monterer i stedet for en gammeldags harddisk, der indeholder roterende metalplader. Det faktum at der ingen bevægelige dele er, betyder – ud over en enorm hastighed i forhold til en gammeldags harddisk – at der INGEN støj kommer fra en SSD.

Hvad koster det?

Prismæssigt er en SSD en smule dyrere end en harddisk. Specielt hvis man vil have et drev der rent kapacitetsmæssigt erstatter en gammeldags harddisk.

I praksis er der dog utroligt få brugere der udnytter en 500 GB harddisk fuldt ud. Man kan derfor sagtens benytte en 120 eller 240 GB SSD i stedet, uden at komme til at lide pladsnød.

Et godt eksempel på hvor hurtig en computer med denne opgradering er under opstart af Windows og programmer, ses her på Youtube. Her ses det tydeligt at den nye teknologi ikke bare er en “gimmick” og et gement salgstrick – men noget der faktisk virker.

Vi hos Tjeknikken.dk kan naturligvis både sælge dig hardwaren samt montere den i din PC, og overføre alt indhold fra din gamle harddisk til din nye SSD. Det eneste du i praksis behøver bekymre dig om, er at nyde en MEGET forbedret hastighed på din PC.

Samsung Activated

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på udskiftning fra harddisk til SSD, inklusiv overførsel af dine gamle data.

Et typisk prisoverslag vil lyde på 300 kr. + moms for montering samt overførsel af dine gamle data. Inklusiv en 240 GB SSD vil dette give en samlet pris på under 1200 kr. inkl. moms. Dette er væsentligt billigere end at købe en ny PC, som mange vælger at gøre. Dette til trods for at deres gamle PC kan komme til at føles endnu hurtigere end den nye ville gøre.

Vi har udført dette indgreb mere end 100 gange, og det er derfor ren rutine – så overlad trygt opgaven til os!

SSD